За нас

КОИ СМЕ НИЕ!

„Д§М Транс § Спед" ЕООД транспортна и спедиторска компания регистрирана през 2018 година. Бързо развиваща се фирма, която успя в много малък срок да увеличи собствения си автопарк, партньорски отношения и най-вече да увеличи доволните клиенто доверили се на нас.

„Д§М Транс § Спед" ЕООД успя в тези несигурни времена да покаже на свойте партньори и клиенти верният път към към общият успех.

Фирмата разполага със собствен автопарк от 24 тонни камиони и бусове за експресни доставки опериращи в различни релаций на Европейският съюз и на вътрешният пазар, успявайки да предложи адекватни и точни решения на всичките си клиенти

МИСИЯ

Мисията на фирмата е непрекъснато да радва свойте клиенти с правилни решения, точност и коректност. Знаейки, че точно тези неща в основата на добрите отношения.

ЕКИП

Екипът на фирмата е съставен от млади и амбициозни специалисти, стараеки се да постигнат високите целите на компанията и да удолетворят исканията на свойте клиенти.

КОИ РЕЛАЦИЙ ОБСЛУЖВАМЕ

Предлагаме международен транспорт за всички страни от Европейския съюз и Турция. Основните дестинации, до които осигуряваме международен транспорт в Европа, са Испания, Франция, Германия, Белгия, Холандия, Полша, Чехия, Унгария, Австрия, Словакия, Италия и др.

Също така предлагаме специализирани транспортни услуги за разнообразни стоки като: извънгабаритни товари, чувствителни към температурата хранителни и фармацевтични продукти.

БЪРЗИНА, ТОЧНОСТ, КОРЕКТНОСТ-мотото на фирма „Д§М Транс § Спед" ЕООД