background

Вътрешен транспорт

Транспорт на товари в България

Икономиката и търговията в България разчитат основно на вътрешен транспорт.

Все повече се увеличава клиентската ни база в страната, тъй като ние работим бързо и качествено. Изключително важно за нашите клиенти е спазването на сроковете, за да могат да пуснат стоката си в продажба в перфектното за тях време. 

Ние се грижим Вашите пратки да бъдат добре опаковани, под подходящия температурен режим и в нужния срок. 

Клиентите ни плащат само размера на собствения товар без да заплащат цената на горивото или други такси.

 Имаме изградени цени, които важат за всеки клиент. Ако все пак имате по-различно искане и за него ще бъде нужна специална и различна цена, то нашите служители могат бързо да изградят оферта.

Бърз транспорт в България

За това Д и М Транс и Спед ЕООД Ви предлага вътрешен транспорт в България за Вашите стоки, възползвайки се от републиканската пътна мрежа в страната за доставка. 

Именно бързият транспорт е един от ключовите компоненти за Вашия бизнес. Качеството на стоката също има огромно значение, за да могат Вашите клиенти да бъдат доволни.

Логистични услуги за вътрешен транспорт в България

Нашата широка гама от логистични услуги за вътрешен транспорт в България ви гарантира, че Вашите стоки ще бъдат доставени до всяка точка на страната. Независимо дали искате да изпратите отделни колети или големи пратки от няколко пакета или цял камион, нашата услуга за вътрешен транспорт е правилният избор.

Срок на доставка в страната

Доставката на стоки до крайната им дестинация в повечето случаи се извършва в рамките на 24 часа от получаването. Вътрешните ни процеси и процедури гарантират, че всяка категория продукти получава подходяща обработка.

За всички ваши нужди от вътрешен транспорт в България ние предлагаме креативни решения, за да ви помогнем да постигнете желаната ефективност.